ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Σε στενό κύκλο, παρουσία εκπροσώπων του δικηγορικού…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το γραφείο μας «Ζέρβας & Συνεργάτες» διοργάνωσε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Δικηγορικό Γραφείο του Θεόδωρου Ζέρβα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ζέρβας και Συνεργάτες

Το Δικηγορικό Γραφείο  «Ζέρβας και Συνεργάτες» ιδρύθηκε  το 1981 από  τον Θεόδωρο Ζέρβα. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η προσφορά νομικών  υπηρεσιών υψηλής ποιοτικής στάθμης οδήγησε στην εξέλιξή του σε ένα από τα μεγαλύτερα Δικηγορικά Γραφεία της Ελλάδας. Διακεκριμένο  για την επιχειρηματική του προσέγγιση αλλά και την απαράμιλλη δικαστηριακή πρακτική, παρέχει πλήρη νομική υποστήριξη καλύπτοντας όλο το φάσμα του δικαίου , αποτελώντας έναν μαχητικό και αξιόπιστο νομικό σύμβουλο της σύγχρονης επιχείρησης αλλά και κάθε ιδιώτη.     

Ξεχωρίζουμε για:

-τα εξειδικευμένα στελέχη μας, με άριστη θεωρητική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία.

-το εξαιρετικό «πνεύμα ομάδας» και τη συνεπακόλουθη εντυπωσιακή συλλογική δράση, η οποία αποτελεί το κλειδί για τη διαχείριση υποθέσεων που απαιτούν «συνέργεια ειδικοτήτων» .

-την ιδιαίτερη ευελιξία στην διοίκηση, λόγω της ίδιας της δομής του γραφείου, το οποίο ανήκει ιδιοκτησιακά σε έναν-τον ιδρυτή του.

-το άριστο εργασιακό μας περιβάλλον και τη λειτουργία μας σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα παροχής νομικών υπηρεσιών.

-το τεράστιο δίκτυο συνεργατών, επιστημόνων και τεχνικών συμβούλων, το οποίο επιστρατεύεται έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι πτυχές των ανατεθεισών υποθέσεων με ασύγκριτη ποιότητα, πληρότητα και  τεχνογνωσία.

-την αξιοπιστία και την ταχύτητα κατά την παροχή των υπηρεσιών μας.

-την συνεχή παρακολούθηση όλων των τρεχουσών αλλαγών σε νομικό, οικονομικό, πολιτικό και εμπορικό επίπεδο.

-τη μοναδική ικανότητα υπόδειξης της πιο πρόσφορης οδού για την ευδοκίμηση των επιδιώξεων των πελατών μας.